Descoperă Frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei Ediția a III-a: 18-19 Mai 2024

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării în gazda unei experiențe culturale de neuitat. Ediția din 2024 va avea loc pe 18-19 mai și este susținută de FLAG Delta Dunării, evidențiind angajamentul nostru în promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Experiența Unică a Festivalului Serbările Scrumbiei

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, veți fi martor la o varietate de spectacole și tradiții autentice din Delta Dunării.

Spectacole și Artiști Remarcați

Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție la eveniment.

Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei Dunării.

Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.

Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va completa atmosfera cu ritmuri și dansuri pline de energie, captând esența și diversitatea culturală a Deltei.

Valorificarea Tradițiilor Locale și Diversitatea Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, evidențiind tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Veți avea parte de experiențe autentice de muzică, dans și gastronomie locală.

Informații Utile

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da, Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Alătură-te Festivalului Serbările Scrumbiei!

Te invităm să te alături nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei ediția a III-a! Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook.

Stiri similare: