Rulouri exterioare de la ActualArt si beneficiile acestora

Rulourile exterioare sunt o obtiune deosebit de utilă pentru locuințele moderne, oferind o serie de beneficii în ceea ce privește atât estetica, cât și funcționalitatea.

Beneficiile rulourilor exterioare

  1. Reglarea temperaturii- Rulourile exterioare ajuta la mentinerea temperaturi. Blocarea patrunderi căldurii excesive în timpul verii și păstrarea căldurii in interior în timpul iernii.

  2. Eficiență energetică-Reducerea consumului de energie și a facturilor lunare.

  3. Intimitate și securitate- Protecție împotriva privirilor indiscrete. Asigurarea vieții private și evitarea privirilor indiscreste.

  4. Îmbunătățirea securității locuinței-Adăugarea unui strat suplimentar de protecție împotriva intrărilor neautorizate.

  5. Controlul luminii solare-Ajustarea luminii naturale în funcție de preferință. Crearea unei atmosfere interioare plăcute și protejarea mobilierului. Prevenirea efectelor negative ale radiațiilor UV asupra obiectelor din interior.

  6. Îmbunătățirea esteticii.- Îmbunătățirea aspectului vizual. Complementarea stilului arhitectural. Rulourile exterioare pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu designul casei. Opțiuni de personalizare- alegerea dintr-o varietate de culori și materiale pentru a se potrivi cu estetica casei.

  7. Crearea zonelor de relaxare în aer liber- Transformarea teraselor sau balconelor în locuri confortabile pentru petrecerea timpului liber cu rulourile exterioare transparente. Posibilitatea de a utiliza spațiile exterioare într-o varietate de condiții meteorologice.

  8.  Rulourile exterioare din aluminiu pot fi accesorizate cu plase tantari- combinarea acestor 2 produse va ofera o bariera eficienta impotriva insectelor si in alceasi tip beneficiati de protectia impotriva interperiilor.
  9. Avem disponibile toata gama de culori: alb,maro ( inchis, deschis), griantracit, wenghe, nuc, stejar auriu,mahon dar la comanda se pot personaliza in culori preferentiale.

ActuaArt va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de umbrire : jaluzele plisate , rolete textile ( cu material tip zebra sau day&night, opac, semioac, transparent),( rolete caseate cat si rolete simple), jaluzele orizontale, jaluzele verticale , sticla glisanta, usi de garaj, rulouri transparente pentru inchidere terase. Pe langa acestea avem si toata gama de plase tantari : plase tantari cu balamle, plase tantari tip rulou, plase tantari tip plisse, plase tantari tip glisant.

Contact:

Tel: 0761009309

email: [email protected]