Servicii stomatologice complete pentru un zâmbet perfect la Cris Smile StudioLa Cris Smile Studio, ne-am dedicat să oferim servicii stomatologice complete pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet perfect. Suntem conștienți că un zâmbet frumos și sănătos este esențial pentru încrederea și starea de bine a fiecărui pacient. De aceea, punem la dispoziție o gamă largă de tratamente stomatologice de înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Echipa noastră de medici stomatologi profesioniști și experimentați utilizează cele mai avansate tehnologii și metode moderne pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Indiferent dacă aveți nevoie de o simplă igienizare dentară sau de tratamente complexe precum implanturi dentare sau ortodonție, suntem aici să vă ajutăm.

Descoperă cele mai bune servicii stomatologice în sectoarele 4 și 5 din București

Cris Smile Studio este situat în sectoarele 4 și 5 din București, oferindu-vă acces facil la cele mai bune servicii stomatologice din zonă. Ne mândrim cu faptul că suntem o clinică modernă, dotată cu echipamente de ultimă generație și avem o echipa medicala specializată în diverse domenii ale stomatologiei.

Indiferent dacă locuiți în sectorul 4 sau sectorul 5, suntem aici să vă oferim servicii stomatologice de calitate superioară. Echipa noastră de medici stomatologi este mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tratamente din domeniu, pentru a vă asigura un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implant dentar de calitate superioară la Cris Smile Studio

Un implant dentar este o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea unui dinte lipsă. La Cris Smile Studio, punem accent pe calitatea superioară a implanturilor dentare. Utilizăm materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu laboratoare specializate pentru a vă oferi rezultate excelente.

Echipa noastră de medici stomatologi are experiența și expertiza necesare pentru a efectua procedura de implant dentar într-un mod sigur și eficient. Vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea un plan personalizat de tratament, astfel încât să obțineți rezultatele dorite.

Stomatologie modernă și eficientă în sectorul 4 și sectorul 5 din București

La Cris Smile Studio, ne străduim să fim mereu la pas cu ultimele tendințe în stomatologie. Utilizăm tehnologii moderne precum radiografia digitală, laserul dentar sau sistemul CAD/CAM pentru restaurările dentare. Aceste tehnologii avansate ne permit să oferim tratamente precise, rapide și confortabile pentru pacienții noștri.

Indiferent dacă aveți nevoie de o obturație, o coroană dentară sau un tratament de albire dentară, suntem aici să vă oferim servicii stomatologice moderne și eficiente. Echipa noastră de medici stomatologi vă va explica în detaliu fiecare pas al tratamentului și vă va asigura că veți fi în siguranță pe tot parcursul procedurii.Dacă sunteți în căutarea celor mai bune servicii stomatologice complete în sectoarele 4 și 5 din București, Cris Smile Studio este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru a programa o consultație și a afla cum putem îmbunătăți sănătatea orală și aspectul zâmbetului dumneavoastră.Implanturile dentare reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea constau într-un mic șurub de titan, care este inserat în osul maxilar sau mandibular, și care servește ca bază pentru montarea unei coroane dentare sau a unei proteze fixe. Implanturile dentare sunt fabricate din materiale biocompatibile, ceea ce înseamnă că nu provoacă reacții adverse în organism.

Procedura de inserare a unui implant dentar se realizează sub anestezie locală și presupune mai multe etape. În primul rând, se face o evaluare a stării generale a pacientului și a calității osoase. Apoi, se realizează intervenția chirurgicală propriu-zisă, constând în inserarea implantului în osul maxilar sau mandibular. După aceasta, urmează perioada de vindecare, în care osul se integrează cu implantul prin procesul de osteointegrare. În final, se montează coroana dentară sau proteza fixa pe implant.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare față de alte opțiuni de înlocuire a dinților lipsă?

Implanturile dentare prezintă numeroase avantaje față de alte opțiuni de înlocuire a dinților lipsă. În primul rând, acestea oferă o stabilitate excelentă și o funcționalitate similară cu a dinților naturali. De asemenea, implanturile dentare nu afectează dinții învecinați, spre deosebire de punțile dentare care necesită șlefuirea dinților sănătoși pentru a fi montate.

Un alt beneficiu al implanturilor dentare este că acestea previn atrofia osoasă. Atunci când un dinte lipsește, osul maxilar sau mandibular începe să se resoarbă treptat. Prin inserarea unui implant dentar, se stimulează osul și se previne pierderea masei osoase.

Cât de dureroasă este procedura de inserare a unui implant dentar?

Procedura de inserare a unui implant dentar este realizată sub anestezie locală, astfel încât pacientul nu simte nicio durere în timpul intervenției chirurgicale. După efectuarea anesteziei, pacientul poate resimți unele disconforturi minore sau umflături în zona operată, însă acestea pot fi controlate cu ajutorul medicamentelor prescrise de medicul stomatolog.

Cum se îngrijesc și se mențin igienizate implanturile dentare?

Pentru a menține igienizate și sănătoase implanturile dentare, este important să se acorde o atenție specială igienei orale. Pacienții trebuie să realizeze periajul dinților și al implanturilor cel puțin de două ori pe zi, folosind o periuță de dinți cu peri moi și pastă de dinți non-abrazivă. De asemenea, utilizarea aței dentare sau a unui irigator oral poate ajuta la curățarea eficientă a spațiilor interdentare.

Este recomandat să se evite consumul excesiv de alimente și băuturi acide sau zaharoase, care pot afecta integritatea coroanei dentare montate pe implant. De asemenea, este important să se efectueze vizite regulate la medicul stomatolog pentru controale și igienizări profesionale.